Glumci iz serije "Eliza iz Rivombroze" imaju zajedničku kćer

Ne zna se koliki je uticaj zaplet iz serije imao na to, ali Alesandro Preciozi i Vitorija Pućini, glumci koji u seriji tumače likove Fabricia i Elize, tokom snimanja su otpočeli romansu i u stvarnom životu.

2854 pregleda0 komentar(a)
Serija Eliza iz Rivombroze, Foto: TV Vijesti

Već nakon prvih epizoda, imali ste priliku da se zaljubite u seriju „Eliza iz Rivombroze“, baš kao što su se i glavni akteri ove divne priče, Fabricio i Eliza, zaljubili u toku snimanja prve sezone.

Ne zna se koliki je uticaj zaplet iz serije imao na to, ali Alesandro Preciozi i Vitorija Pućini, glumci koji u seriji tumače likove Fabricia i Elize, tokom snimanja su otpočeli romansu i u stvarnom životu. Po svemu sudeći, Alesandro i Vitorija zaista su se predali ulogama bogatog plemića i skromne djevojke, i svoju ljubav krunisali ćerkom Elenom koju su dobili 2006.godine.

Činjenica je da dramske serije koje donose priče iz prošlih vremena prosto mame gledaoce da ih prate, da uživaju u prikazu jednog istorijskog razdoblja. Da li zato što su se vremena promijenila - što je sve drugačije, od komuniciranja, odijevanja, preko ponašanja i udvaranja - ove serije pružaju ugođaj svega onoga u čemu većina nas nije imala prilike da uživa. Moguće je da je baš takva atmosfera doprinijela buđenju strasti između dvoje glavnih glumaca.

Ljubav Alesandre i Vitorija trajala je do 2010. godine, nakon toga pokazalo se da su mlade djevojke izazov za Alesandra Preciozija - uplovio je u vezu sa 17 godina mlađom Gretom Karandini, koja je trajala pet godina. Danas, ovaj 46-godišnji glumac iza sebe ima mnogo filmskih i serijskih uloga, a njegov glumački angažman i dalje traje.

S druge strane, ni Vitorija Pućini nije zapostavila karijeru. U seriji „Eliza iz Rivombroza“ je stekla pravu slavu i poslije su se nizale druge uloge. Među njima istakla se u mini seriji Ana Karenjina u kojoj ova Italijanka ima glavnu ulogu.

Još jedna zanimljivost je Alesandro Preciozi završio Pravni fakultet, ali se nikada nije bavio tim poslom. Trenutno je na snimanju serije „Non mentire“ („Ne laži“), sa atraktivnom koleginicom Gretom Skarano. Da li će ovog puta moći da odoli mladoj glumici ostaje da vidimo.

Do tada uživajte u ljubavnoj priči iz 18. vijeka koja nam dolazi sa imanja Rivombroza, radim danima u 16.55h na Televiziji Vijesti.