Klop: Nijesmo umorni, hoćemo sve da osvojimo

Tim iz grada Bitlsa do kraja Premijer lige mora da niže samo pobjede i da se nada kiksu Mančester sitija

663 pregleda0 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
19.04.2019. 17:30h

Liverpul se do kraja sezone bori za dva trofeja - "redsi" su u polufinalu Lige šampiona, dok su u Premijer ligi na prvom mjestu sa 85 bodova, dva boda više i utakmicom više od prvog pratioca Mančester sitija.

Liverpul u narednom, 35. kolu gostuju Kardifu. Meč je na programu u nedjelju u 17 časova

"Nijesmo umorni! Ovo je odlučujući period sezone i ne smijemo biti umorni. Treniramo u manjem intenzitetu kako bismo spremni dočekali naredne mečeve. Borimo se u dva takmičenja za trofeje, to smo željeli, i to je znak da je sezona jako dobra. Tu smo i hoćemo da osvojimo sve", izjavio je Klop.

Tim iz grada Bitlsa do kraja Premijer lige mora da niže samo pobjede i da se nada kiksu Mančester sitija.

"Moramo da pobijedimo u svim utakmicama do kraja zato što nam je rival nevjerovatno snažan. A šta reći za Ligu šampiona? Igramo sa Barselonom, ali ko god da nam je pao u polufinalu bilo bi jako teško", rekao je Klop.

Siti je u srijedu eliminisan iz Lige šampiona od Totenhema. "Građani" su u fenomenalnom meču slavili 4:3, ali je Totenhem prošao dalje zbog više datih golova u gostima

"Kakav meč! Zaista mi je bilo žao Sitija na kraju poslije onoga što se dešavalo. Svi su mislili da je gotovo, svi na stadionu su slavili. Ali, činjenica je da je bio ofsajd, iako je teško prihvatiti tako nešto", kazao je Klop.