Jadran opet savladao Budvu i primakao se tituli

Novljani slavoli u Budvi rezultatom 7:3. Igračku karijeru završio je Damjan Danilović

467 pregleda0 komentar(a)
Jadran vodi 2:0 u seriji, Foto: Wpolo.me
27.04.2019. 20:33h

I drugi finalni meč plej-ofa je donio uzbuđenja, ali je epilog opet bio isti - vaterpolisti Jadran Carina su savladali Budvu u gostima (7:3) i došli na korak od odbrane titule.

Prvu meč loptu Novljani će imati 1. maja na svom bazenu kada imaju šansu da još jednom potvrde dominaciju u domaćim okvirima.

Kao i u srijedu na Škveru, Budva je bila dostojan rival favoritu, ali je u presudnim momentima posustala pred odličnom odbranom tima Vladimira Gojkovića.

Večerašnji meč će se pamtiti i po tome da je tačku na karijeru stavio Damjan Danilović, dosadašnji igrač Budve, koji je u karijeri igrao i za Jadran i Primorac.

Danilović je bio prvak Evrope sa Crnom Gorom u Malagi 2008. godine, a večeras je odigrao posljednjih tridesetak sekundi.

BUDVA - JADRAN CARINE 3:7 (1:1, 0:1, 1:2, 1:3)

Budva - Bazen "Dragan Trifunović". Sudije: Mišković, Kontić (Kotor).

Budva: Vitorović, Ranđić 1, S. Ćetković, D. Dragović, Brguljan, Stojčić 1, Lobov, Vukmirović, Bogdanović 1, Danilović, P. Ćetković, Franeta, Zubac, N. Dragović.

Jadran Carine: Kandić, Brkić, D. Radović, Obradović 2, Banićević, Averka 3, Mijušković, F. Gardašević 1, Đ. Radović 1, Spaić, Drašković, Petković, Tešanović, Vučurović.