"Partibrejkersi" sviraju na Bedem festu

"Partibrejkersi" se vraćaju na nikšićki festival nakon što su na istoj manifestaciji nastupili i 2014.

404 pregleda0 komentar(a)
Stižu u Nikšić, Foto: Nebojša Micković

Poznati srpski rok bendovi “Partibrejkers” i “Kanda Kodža i Nebojša” nastupiće na ovogodišnjem Bedem festu, potvrdili su organizatori. Posljednje pomenuti sastav i ranije je otkrio “Vijestima” da će gostovati na nikšićkom festivalu.

Organizatori su saopštili da su pripreme za festival uveliko u toku i da će ekipa Bedem festa krenuti na tradicionalnu regionalnu turneju, u posjetu parnerskim manifestacijama kao što su beogradski “Manifest”, festival Omladina iz Subotice sa kojeg će pobjednički bend nastupiti u Nikšiću, te Hrvatski demo rok festival.

Direktor Bedem festa Petar Šundić biće član žirija na posljednja dva pomenuta događaja.

“U saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma već radimo na osmišljavanju programa i koncepta kako bi bio zanimljiv za privlačenje i dolazak velikog broja posjetilaca. Sjajna prilika za privlačenje turista u Crnu Goru i Nikšić. A festivali su naš ogroman potencijal i razlog dolaska velikog broja ljudi iz svih krajeva”, istikao je Šundić u saopštenju dostavljenom medijima.

Jubilarni deseti Bedem fest održaće se na tradicionalnoj lokaciji, tvrđavi po kojoj nosi ime, u Nikšiću od 2. do 4. avgusta, a prethodno su organizatori potvrdili da će nastupiti Madam Piano, Dr Nele Karajlić, “Svemirko”, “Osma sila”, dok je “Vijestima” rečeno iz grupe “Eva Braun” da će takođe svirati na ovoj manifestaciji.