Izbor SPFCG: Nikola Krstović najbolji igrač lige

U tradicionalnoj anketi Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore Krstović je dobio 43 glasa, skoro dvostruko više od saigrača iz Zete Igora Vujačića (24) i veziste Budućnosti Miloša Mijića (22)

2206 pregleda2 komentar(a)
Igrač sezone: Nikola Krstović, Foto: Filip Roganović
27.05.2019. 22:41h

Napadač Zete Nikola Krstović, novi fudbaler Crvene zvezde, nosi u Beograd dvije individualne nagrade - uz trofej Radija CG za najboljeg strijelca lige, mladi crnogorski reprezentativac dobio je večeras priznanje za najboljeg fudbalera Telekom 1. CFL u sezoni 2018/19.

U tradicionalnoj anketi Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore (SPFCG), u kojoj je učestovalo 175 igrača iz 10 prvologaških klubova, 19-godišnji Krstović je dobio 43 glasa, skoro dvostruko više od saigrača iz Zete Igora Vujačića (24) i veziste Budućnosti Miloša Mijića (22). Krstović je sa 17 golova predvodio Zetu do trećeg mjesta na tabeli i plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.

SPFCG već treću godinu bira najboljeg igrača domaćeg šampionata, a prethodne dvije godine priznanje je otišlo u ruke Igora Ivanovića, tadašnjeg fudbalera Sutjeske, sadašnjeg napadača Budućnosti.

Nagradu Krstoviću na sinoćnjoj ceremoniji u podgoričkom hotelu "Ramada" uručio je selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković.