Spektakl u Barseloni: Pogledajte ko nastupa na ovogodišnjem Sonar festivalu

Sonar će na binama po cijeloj katalonskoj prijestonici izvesti pred mnogobrojne posjetioce sam vrh muzičke svjetske elite

858 pregleda0 komentar(a)
Sonar festival 2019, Foto: Sonar festival

Sonar festival, muzički spektakl koji se održava već više od četvrt vijeka, održaće se od 17. do 20. jula u Barseloni.

Sonar će na binama po cijeloj katalonskoj prijestonici izvesti pred mnogobrojne posjetioce sam vrh muzičke svjetske elite, pa će na festivalu i ove godine učestvovati mnogi poznati muzičari svijeta kao što su:

A$AP Rocky, Skepta, Four Tet, DJ Seinfeld, Daphni, Underworld, Red Axes, Mall Grab, Arca, DJ Koze, Erol Alkan, Kaytranada, Vince Staples, Holly Herndon, Daniel Avery, Peggy Gou, Palms Trax, kao i Disclosure koji će otkriti novi DJ show na festivalu.

Sonar ima poseban dio koji se bavi savremenim tehnologijama u kreativnim industrijama - Sonar +D. Sonar by Day će i ove godine imati raznovrsan program koji kombinuje različite edukativne laboratorije gdje će učesnici moći da razvijaju ideje i instrumente za bolje povezivanje između kreativnih umjetnosti, biznisa, tehnologije i inovacija.

Snar će se takođe održati po treći put u nizu u Istanbulu, a od ove festivalske sezone biće po prvi put organizovan i jedan festival u glavnom gradu Meksika. Do sada je u nekoliko navrata festival bio prezentovan i na posebnim izdanjima u Rejkjaviku, Hongkongu, Bogoti, Buenos Ajresu i drugim gradovima širom svijeta.

Pogledajte dolje koji će još umjetnici nastupiti na ovom Sonar Barcelona 2019 festivalu: