Šta će sve biti na Stadionu malih sportova?

City Groove se potrudio da Vam napravi vrhunski ugođaj

3913 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Besplatan ulaz večeras, za prvu noć City Groove festivala, pa prošetajte da vidite kako izgleda ovogodišnja postavka i odlično se provedete. Vrhunska scena, audio i video produkcija kao u najvećim svjetskim metropolama. Ne propustite, košta Vas malo šetnje, a doživljaj kao na velikim evropskim festivalima. Na bini će Vas dočekati Kurd Maverick iz Njemačke, Jude&Frank iz Italije i Vill&Vash iz Crne Gore.

Festival City Groove će se održati od danas 21. juna do utorka 25. juna na stadionu malih sportova u Podgorici. Izaberiterite makar jednu noć za sebe. City Groove se potrudio da Vam napravi vrhunski ugođaj.

Subota veče je namijenjena svima koji vole Prljavo Kazalište, Letu Štuke i Zoster. Zapjevajte sa nama najveće hitove Balkana. Sjetite se kao je Marina krila suze, Kako je na drugoj strani obale i Ko je Jamio?

U nedjelju veče Vas čeka najbolja koncertna energija Evrope. Provjerite zašto Dubioza Kolektiv sviaraju mnogo više na svjetskim, nego na našim pozornicama. To se ne propušta. Za njih vam je potrebna dobra energija za provod, jer Dubioza samo takvu energiju prenosi, bez pauze. To znaju svi koji su bili na njihovim koncerima u Berlinu, Amsterdamu, Čikagu, Zagrebbu, Beogradu, Sarajevu, Ljubljani...

Prije njih ćemo zajedno plesati sa sastavom SARS uz Klinku i Lutku , a prvi će nastupiti Boris Štok dobitnik nekoliko Porina u Hrvatskoj.

Ponedjeljak veče su kreirali maturanti Podgorice svojom anketom. Da li nam podmladak ide pravim putem ili ćemo prepoznati svoje greške u predhodnim godinama , provjerite u ponedjeljak veče. Na bini će se naći Surreal , Fox , Sara Jo i Rasta.

Osim za petak , kada je ulaz besplatan, ulaznice po cijeni od samo 10 eura možete kupiti na licu mjesta, u svim Minhen pabovima, te na prodajnim mjestima Gigs Tix. Detaljne informacije o svemu ćete naći na sajtu – citygroove.me i koncerti.me.

Dođite da osjetite fenomenalnu atmosferu i budete dio vrhunskog provoda na petom City Groove festival. Publika iz zemalja okruženja i iz Crne Gore će se uvjeriti zašto je Podgorica narednih dana mjesto s najboljim provodom.

Vidimo se na Stadionu malih sportova.

  • Petak: Dj Vil&Vash, Dj Jude & Frank, DJ Kurt Maverick ( besplatan ulaz )
  • Subota: Džanum, Zoster, Letu Štuke, Prljavo Kazalište ( ulaz 10 € )
  • Nedjelja: Boris Štok, S.A.R.S. , Dubioza Kolektiv ( ulaz 10 € )
  • Ponedjeljak: Sara Jo , Fox , Sureeal , Rasta ( ulaz 10 € )