Kapitena Intera želi Napoli, njegova supruga želi Juventus

Ikardi je u Interu od 2013. godine, pretprošle sezone je bio prvi strijelac prvenstva, ali je ove godine ušao u sukob sa čelnicima kluba, nakon što je odbio da produži ugovor. Ostao je bez kapitenske trake i navukao bijes navijača

1693 pregleda0 komentar(a)
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: Luca Bruno
06.07.2019. 16:50h

Mauro Ikardi, jedan od najboljih napadača Serije A, ide iz Intera.

O njegovom odlasku se govori dugo, ali je sada situacija potpuno jasna, jer je direktor Bepe Marota rekao da se Argentinac i dugogodišnji kapiten ne nalazi u planovima Antonija Kontea.

Isto važi i za Rađu Naingolana.

"Poštujemo njihov talenat, ali talenat nije dovoljan da se pobjeđuju utakmice. Oni nisu dio našeg šampionskog projekta i sa time su upoznati", kazao je Morata.

Ikardi je u Interu od 2013. godine, pretprošle sezone je bio prvi strijelac prvenstva, ali je ove godine ušao u sukob sa čelnicima kluba, nakon što je odbio da produži ugovor. Ostao je bez kapitenske trake i navukao bijes navijača.

Spekuliše se da je najbliži dolasku u Napoli, ali da njegova supruga Vanda, koja je, po mišljenju navijača, potpuno poremetila Maura želi transfer u Juventus.

"Jedno je biti na tržištu, a drugo imati obaveze u klubu sa kojim ste pod ugovorom. Ikardi ima obavezu da trenira, da radi sve što i ostali igrači, dok se njegova situacija ne riješi", kazao je Marota.