Još bolji ljetnji pripejd uz 1000 GB interneta!

Za sve turstičke pakete Telenor je pripremio i posebne dodatke. Tako se za iznos od jednog eura može aktivirati gigabajt interneta koji važi jedan dan, dok se 100 gigabajta interneta može aktivirati za pet, deset ili petnaest eura, sa periodom trajanja od pet, petnaest ili trideset dana

2733 pregleda0 komentar(a)
Telenor

U okviru druge faze ljetnje kampanje, koja je počela krajem aprila, Telenor svojim pripejd korisnicima nudi tri nova paketa koja sadrže 1000 GB interneta. Ponuda je osmišljena tako da u potpunosti odgovori potrebama i najzahtjevnijih korisnika, koji mogu nesmetano uživati u svim prednostima 4G mreže.

Paketi koštaju pet, deset ili petnaest eura, u zavisnosti od vremena tokom kojeg se 1000 raspoloživih gigabajta mogu iskoristiti.Tako korisnik koji kupi paket od pet eura ima mogućnost da gigabajte iskoristi tokom deset dana, a u paketu koji košta deset eura gigabajti se mogu iskoristiti tokom 20 dana. Za turiste koji ostaju duže, Telenor je pripremio paket koji košta 15 eura, u okviru kojeg je 1000 gigabajta korisnicima na raspolaganju tokom 30 dana.

Za sve turstičke pakete Telenor je pripremio i posebne dodatke. Tako se za iznos od jednog eura može aktivirati gigabajt interneta koji važi jedan dan, dok se 100 gigabajta interneta može aktivirati za pet, deset ili petnaest eura, sa periodom trajanja od pet, petnaest ili trideset dana.

Svi dodaci mogu da se aktiviraju putem kratkog koda *140#, koji je Telenor posebno kreirao za turiste. Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na sajtu www.telenor.me.