Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene

"Ukoliko predsjednik opštine ne uzme u obzir upozorenje Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Crnogorska zadržava pravo preispitivanja koalicionog sporazuma, što za posledicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške gospodinu Careviću"

1676 pregleda4 komentar(a)
Crnogorska, Foto: Crnogorska

Opštinski odbor Crnogorske jednoglasno je usvojio odluku kojom se upozorava predsjednik opštine Budva, koji vlast vrši saglasno koalicionom sporazumu sačinjenom između Crnogorske, Demokratske Crne Gore, DF i ostalih političkih subjekata, da u najkraćem mogućem roku vršenje izvršne vlasti u opštini Budva prilagodi Zakonu o lokalnoj samoupravi, Statutu opštine Budva, koalicionim sporazumu i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi, navodi se u saopštenju Crnogorske.

"Ukoliko predsjednik opštine ne uzme u obzir upozorenje Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Crnogorska zadržava pravo preispitivanja koalicionog sporazuma, što za posledicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške gospodinu Careviću", kazali su iz ove partije.

Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je jednoglasan u odluci da ni po koju cijenu ne omogući da lokalnu vlast u Budvi ponovo vrše oni koje smo pobijedili 2016. godine. Crnogorska nikada nije bila i nikada neće biti stranka korumpiranih ljudi.

Opštinski odbor Crnogorske ovlastio je Predsjedništvo budvanskog odbora da dalje postupa i odlučuje povodom ovog pitanja kako Predsjedništvo procijeni da treba.