Cipele koje su podijelile mišljenja: Hoće li postati modna opsesija?

Ono što je najviše podijelilo mišljenja je oblik ovih cipela, za koji su neki komentarisali da daje izgled patke

3862 pregleda1 komentar(a)
Bottega Veneta cipele, Foto: Instagram

U svijetu cipela, trendovi se mijenjaju svako malo pa nije neobično da u fokus dođu modeli čija se popularnost zadrži kratko ili nastavi vladati nekoliko sezona. Pažnju su sada privukle cipele neobičnog izgleda uprkos kojem su već 'planule' s virtualnih polica.

Danas u modnom svijet pravila gotovo da nema, a što je nešto neobičnije, to postaje traženije. Kada je o cipelama riječ, ništa ne može iznenaditi pa tako niti mrežaste salonke luksuznog brenda oko kojih se lome koplja. Brend Bottega Veneta ima cipele s kojima su se istakli na Instagram profilima modnih trendseterica te su se u kratkom roku rasprodale, iako dolaze po paprenoj cijeni. Ono što je najviše podijelilo mišljenja je oblik ovih cipela, za koji su neki komentarisali da daje izgled patke. Dolaze u crnoj i bijeloj boji, a ukrašene su i zlatnim lančićem koji se može odvojiti, piše Gloria.

Za njih je zaslužan novi kreativni direktor talijanskog brenda Daniel Lee koji ih je predstavio u kolekciji za jesen/zimu. Po statistikama modne platforme Lyst, pretraživanje za ovim brendom posljednjih godinu dana u svakom tromjesečju je u porastu je za 71 odsto.