Sve je spremno za spektakl na Cetinju: Više od 23 sata muzike na "Montenegro Beer Fest-u"

Beer Fest je manifestacija koja u Beogradu traje već 16 godina i do sada je okupila više od 8, 5 miliona posjetilaca. Namjera je da Beer Fest zaživi i u Crnoj Gori i postane tradicionalna manifestacija

5512 pregleda0 komentar(a)
Montenegro Beer fest

Prvi pravi Montenegro Beer Fest biće održan na Cetinju od 26. do 28. jula. Više od 18 izvođača, odličan rok zvuk kao i sjajna gastronomska i pivska ponuda privući će veliki broj posjetilaca u crnogorsku Prijestonicu koja će narednih dana biti mjesto okupljanja i centar najbolje zabave u regionu.

Više od 23 sata muzike ispraćene odličnom produkcijom očekuju vas na prvom Montenegro Beer Festu koji je okupio neka od najznačajnijih imena rock & roll scene. Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Negativ, Kiki Lesendrić i Piloti samo su neki od izvođača koji će nastupiti tokom tri koncertne večeri u gradu pod Lovćenom.

Zagrijavanje počinje u petak u 19 sati nastupima Haze & Ash-a, benda E- Play i Dragoljuba Đuričića. Potom, scenu preuzima Van Gogh, jedan od najpopularnijih rock & roll bendova iz Srbije. Nakon odlične energije koju će publici prenijeti Zvonimir Đukić Đule, očekuju nas još tri sata nezaboravnog provoda uz pank muziku Brkova i Pankreasa.

Odlična zabava nastavlja se i u subotu pa je 27. jul rezervisan za koncerte bendova Off Duty i Freedom, Kikija Lesendrića i Pilota. Na prvom pravom Montenegro Beer Fest-u, prvi put nakon petogodišnje pauze, nastupiće i grupa Negativ. Nakon provoda uz hitove popularnog beogradskog rok sastava, zabava se nastavlja koncertima Eyesburna, Zostera i Bad Copy-a i trajaće do ranih jutarnjih časova.

Tokom treće i posljednje večeri festivala, u nedjelju 28. jula, publiku će zabavljati Parampaščad i Neverne Bebe. Gosti će uživati i u pjesmama legendarnog kantautora Miladina Šobića koje će izvoditi Šobić Tribute Band a potom će na scenu izaći Bajaga i Instruktori i Električni orgazam, koji će atmosferu u crnogorskoj prijestonici podići do usijanja. Prvi festival muzike, piva i gastronomije na Cetinju zatvoriće bend Let 3.

U kulturno i istorijsko srce Crne Gore očekuje se dolazak velikog broja posjetilaca ali i turista koji će osim uživanja u pravom zvuku imati priliku da probaju i najbolje gastronomske i pivske ukuse ali i da obiđu Cetinje, upoznaju se sa znamenitostima ovog grada i još jednom se uvjere da su Cetinjani sjajni domaćini.

Beer Fest je manifestacija koja u Beogradu traje već 16 godina i do sada je okupila više od 8, 5 miliona posjetilaca. Namjera je da Beer Fest zaživi i u Crnoj Gori i postane tradicionalna manifestacija.

Njegovom organizacijom na Cetinju, Prjestonica se još jednom pozicionira kao mjesto koje nudi raznovrsne zabavne, kulturne, gastronomske i sportske sadržaje tokom cijele godine koji su namijenjeni svim starosnim grupama.