Nikšićka policija identifikovala muškarca koji je polomio sadnicu na trgu

On se, navodno, pravdao da je to uradio jer je toga dana bio dejstvom alkohola i da je to jedino objašnjenje zbog čega je tako postupio

9567 pregleda9 komentar(a)
Iz snimka koji su zabilježile nadzorne kamere

Nikšićka policija identifikovala je osobu koja je 29. jula polomila sadnicu na Trgu Slobode u Nikšiću. Riječ je o Slobu Stevoviću (54) iz Nikšića koji je, kako je saopšteno iz policije, priznao da je oborio žardinjeru u kojoj se nalazila sadnica. On se, navodno, pravdao da je to uradio jer je toga dana bio dejstvom alkohola i da je to jedino objašnjenje zbog čega je tako postupio.

O događaju je obaviješten tužilac koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Vlasniku ugostiteljskog objekta ustupljeni su podaci izvršioca radi pokretanja privatne tužbe.

Na snimku nadzorne kamere lokala ispred koga se žardinjera nalazila vidi se kako muškarac, u biljeloj košulji, u više navrata udara nogom žardinjeru, pažljivo čekajući da prođu automobili i prolaznici, gledajući lijevo-desno. Nakon što je konačno uspio, a što su i vidjela dva prolaznika, samo se polako udaljio.