Svega ima: Nekoliko seks savjeta koji su izrazito glupi

Na putu do kreveta, skinite njen veš skinuti zubima. Za to vrijeme slobodnim rukama možete složiti, recimo, Rubikovu kocku

4557 pregleda3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Internet je prepun raznoraznih savjeta za seks. Neki se izdvajaju po tome što su - izrazito glupi. Internet stranica časopisa Men's health izdvaja sljedeće:

Glup seks savjet: Recite djevojci da vam izmasira leđa oklagijom. Zašto je ovaj savjet glup: U tijestu nema kostiju.

Glup seks savjet: Tokom igranja uloga, u kojoj je ona seksi medicinska sestra dopustite joj da vam pregleda međunožje i istraži ovu regiju onako kako to nikada do sada nije učinila. Zašto je ovaj savjet glup: Zato što devojka nikada ne može dovoljno dobro znati koliko je čitava stvar osjetljiva, niti bi ste željeli da pregleda baš sve detaljno u ovoj regiji. Ipak ne postoji seksi pregled prostate ili seksi mamograf.

Glup seks savjet: Naduvajte balon, a zatim polako ispuštajte vazduh iz njega i udišite ga, ovim vazduhom pređite po koži. Zašto je ovaj savjet glup: Da li je ovaj savjet namijenjenim klovnovima?

Glup seks savjet: Uvijte je u palačinku od prekrivača. Dok se kotrljate po krevetu, umotajte je u čaršave, tako da ne može ništa učiniti sa rukama. Ostavite joj otkrivenu glavu, ramena i noge od koljena naniže. Zatim ljubite svaki centimetar njene otkrivne kože. Zašto je ovaj savjet glup: Da li ste nekada vidjeli kako izgleda ludačka košulja? Zamislite sebe u njoj i sve će vam biti jasno.

Glup seks savjet: Na putu do kreveta, pomozite vašoj dragoj da se riješi odeće, tako što ćete njen donji veš skinuti zubima. Zašto je ovaj savjet glup: Za to vrijeme slobodnim rukama možete složiti, recimo, Rubikovu kocku.