Dragoslav Tomanović vodi DPS Bar

2299 pregleda6 komentar(a)
Dragoslav Tomanović, Foto: DPS

Na drugoj sjednici OO DPS Bar sinoć je za predsjednika Opštinskog odbora jednoglasno izabran Dragoslav Tomanović, direktor Opšte bolnice Bar. U obrazloženju izbora, iz DPS su saopštili da je dr Tomanović ugledni hirurg i humanista, dugogodišnji koordinator Mjesnog odbora Šušanj i član OO DPS Bar.

"Obavljao je funkciju odbornika DPS u SO Bar u mandatnom periodu 2010 – 2014, i bio kandidat odborničke iste “Za dobro građana Bara – Pobjednički! DPS – Milo Đukanović!” 2018. na tada održanim lokalnim izborima. Na ovu funkciju predložio ga je novoizabrani saziv OO DPS Bar, na šta je saglasnost dalo Predsjedništvo partije", saopštili su Službe za informisanje OO DPS Bar.

Prema istim navodima, Tomanvić je sinoć “zahvalio članovima OO na ukazanom povjerenju i podršci i najavio nastavak uspješnog rada Opštinskog odbora", najavljujući “realizaciju obaveza OO u susret VIII Kongresu DPS Crne Gore, sa kojima će biti nastavljeno krajem mjeseca”.

Na ovoj sjednici bio je koordinator za Bar ispred predsjedništva Partije Branimir Gvozdenović, koji se zahvalio dosadašnjoj predsjednici Branki Nikezić na predanom radu i rukovođenju Opštinskim odborom u protekom četvorogodišnjem periodu, “a novom predsjedniku poželio uspjeh u daljem radu”.