Miha će i ubuduće biti na terenu: Njegova želja da bude uz ekipu je ogromna

“U petak su bili vidljivi znaci napretka i rekao sam mu da se spremi, ali da ću odluku o tome može li da vodi tim donijeti ili u subotu ili u nedjelju. Njegova želja da bude na stadionu je bila ogromna", kazao je profesor Mikele Kalvo

2438 pregleda1 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: ANSA

Siniša Mihajlović je sinoć pokazao kakav je borac – na oduševljenje i divljenje fudbalskog svijeta, direktno iz bolnice, gdje se 40-ak dana liječi od leukemije, stigao je u Veronu i vodio Bolonju na startu Serije A.

I to će vjerovatno raditi i ubuduće...

“U petak su bili vidljivi znaci napretka i rekao sam mu da se spremi, ali da ću odluku o tome može li da vodi tim donijeti ili u subotu ili u nedjelju. Njegova želja da bude na stadionu je bila ogromna", kazao je profesor Mikele Kalvo, koji prati Mihajlovićevo zdravstveno stanje.

Postoji opasnost da pacijnet, izmoren terapijama i sa oslabljenim imunitetom, bude na javnom mjestu, ali Kalvo kaže da se o svemu vodilo računa.

"Nosio je zaštitnu masku u automobilu i u stadionu, a kada je na otvorenom onda je bolje da je bez nje. Rizik od eventualnih infekcija je manji. Moram da kažem da je Siniša izuzetan pacijent, uradio je sve što sam mu rekao, prihvatio sve savjete", kazao je Kalvo.

On je naglasio da njegovo pojavljivanje u Veroni možda neće biti izolovana pojava.

"Možda će ga precizan raspored tretmana i terapije onemogućiti da vodi utakmice, ali moguće da će i ubuduće biti uz ekipu", rekao je Kalvo.