Dulović bez medalje, Raković: Nije bilo dobro

“Nije bilo dobro. Ostaje nam deset dana da ispravimo greške i pripremimo se za turnir Serije A u Čileu. Hvala svima koji su nas podržavali i žao mi je što se nijesmo vratili sa medaljom, jer Crna Gora to zaslužuje”, rekao je trener crnogorskog borca, Žarko Raković

817 pregleda0 komentar(a)
Dulović

Crnogorski karatista Nenad Dulović kao petoplasirani završio je nastup na turniru Premijer lige u Tokiju.

On je jutros u meču za treće mjesto i bronzanu medalju u kategoriji do 60 kilograma poražen od Eraja Samdana iz Turske 5:1.

Dulović je u petak bio slobodan na startu takmičenja, u drugom kolu pobijedio je Čileanca Migela Sofiju 4:0, dok je u trećem izgubio od Italijana Anđela Krešenca 6:4.

Plasmanom u finale italijanski karatista povukao je člana podgoričkog Omladinca u repesaž, u kome je pobijedio Jehiju Hasanena iz Australije 4:0 i Đovanija Martineza iz Venecuele sudijskim izjašnjavanjem i izborio meč za medalju.

“Nije bilo dobro. Ostaje nam deset dana da ispravimo greške i pripremimo se za turnir Serije A u Čileu. Hvala svima koji su nas podržavali i žao mi je što se nijesmo vratili sa medaljom, jer Crna Gora to zaslužuje”, rekao je trener crnogorskog borca, Žarko Raković.

Bronzani je bio i Iranac Majid Hasaniaideliami, pobjedom protiv Španca Alehandra Ortiza.

Zlatnu medalju osvojio je Darjan Asadilov iz Kazahstana, a u finalnom meču bio je ubjedljiv protiv Krešenca 6:0.