Dangerous osvojio Budvu, sprema se spektakl u Podgorici

U subotu je na Trgu Svetog Petra u Podgorici veliki završni turnir, na kojem će učestvovati 11 najboljih crnogorskih 3x3 ekipa, a 12. mjesto će pripasti pobjedniku studentskog 3x3 turnira

1298 pregleda0 komentar(a)
Ekipa Dangerous

Pobjednik osme stanice 3x3 Volcano turneje je ekipa Dangerous (Aleksandar Bogojević, Vladan Đukanović, Dušan Gojnić, Nemanja Gavranić), koja je u finalu pobijedila Griffins Volcano (Miloš Radović, Jovan Ostojić, Nikola Vuković, Petar Raičković).

Na turniru je učestvovalo 14 ekipa, tribine su od početka do kraja bile popunjene do posljednjeg mjesta, a publika je bila najbučnija za vrijeme nastupa tri domaća tima - Top 10, Galioti Budva i Final 4.

U oba polufinala mečevi su riješeni u posljednjim sekundama. Prvo je Gavranić trojkom uz sirenu donio ekipi Dangerous pobjedu protiv Final 4 (18:16), dok su Griffinsi savladali DDP rezultatom 13:12.

U finalu je Dangerous kontroliso cijeli meč protiv vidno umornih Griffinsa, koji nisu mogli do 3. titule zaredom na 3x3 Montenegro turnirima.

Konačni rezultat u finalu - 18:13.

U subotu je na Trgu Svetog Petra u Podgorici veliki završni turnir, na kojem će učestvovati 11 najboljih crnogorskih 3x3 ekipa, a 12. mjesto će pripasti pobjedniku studentskog 3x3 turnira koje će se održati dan ranije.