Nadzorne kamere snimile ubicu Vučkovića?

TV Vijesti saznaje da su istražitelji, za sada, isključili mogućnost da je ovaj zločin nastavak obračuna kotorskih kriminalnih klanova

35354 pregleda0 komentar(a)
Sinoć sa mjesta ubistva, Foto: Savo Prelević

I dalje nepoznata osoba sinoć oko 23 sata i 15 minuta u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici prišla je s leđa 33-godišnjem Branku Vučkoviću u trenutku dok se nalazio na svom parkiranom motoru, a potom u njega ispalila najmanje jedan hitac. Metak je mladiću pogodio glavnu arteriju, zbog čega su napori ljekara da ga spasu bili uzaludni.

Policija je odmah blokirala kvart oko zgrade Pejtona i na informativni razgovor privodila očevice i okolne stanare. Niko od njih nije zadržan.

"Preduzete su sve neophodne mjere, izvršen je uviđaj na lice mjesta izvršen je uviđaj sa Višim državnim tužiocem, priveden je i veći broj lica u cilju utvrđivanja alibija i provjera određenih podataka i okolnosti a sve ostale aktivnosti mi pratimo. Ono što dalje u saradnji sa Višim državnim tužiocem preduzimamo jeste na identifikaciji nepoznatog izvršioca", kazao je Miloš Vučinić, načelnik Odjeljenja kriminalističke policije CB PG.

Iz policije ističu da preduzimaju sve u cilju rasvjetljavanja zločina, ali za sada ne saopštavaju detalje.

Povezani članci

26. Septembar 2019.

Pucnjava u Podgorici: Ubijen Vučković

"Sve aktivnosti odnosno podaci koji se tiču izvršenja navednog krivičnog djela sada zbog toka istrage moraju ostati kod nas i mi ćemo to blagovremeno u skaldu sa našim aktivnostima, protokolima i procedurama kada budu ispunjeni uslovi za to objaviti blagovremeno javnost", dodaje Vučinić.

Da sklope mozaik zločina i utvrde ko je ubica, istražiteljima će pomoći i snimci s nadzornih kamera.

Policija je uviđaj nastavila i jutros, a kako pouzdano saznaje TV Vijesti, jedna od nadzornih kamera zabilježila je osobu za koju se vjeruje da je ubica.

O motivu zločina, istražitelji za sada ne žele da govore. TV Vijesti saznaje da su, za sada, isključili mogućnost da je ovaj zločin nastavak obračuna kotorskih kriminalnih klanova.