Sonja Simonovska nova predsjednica UOSCG

Na tom mjestu je zamijenila Draganu Vučinić, a četvorodišnji mandat joj je počeo 1. oktobra.

837 pregleda0 komentar(a)
Sonja Simonovska

Sonja Simonovska, najbolji crnogorski odbojkaški sudija, jednoglasno je Skupštini izabrana za novi predsjednicu Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore.

Na tom mjestu je zamijenila Draganu Vučinić, a četvorodišnji mandat joj je počeo 1. oktobra.

Na Skupštini je predložena i nova lista sudija za narednu sezonu, koju čini 40 sudija i to: dvoje međunarodnih sudija, šest nacionalnih sudija, 13 sudija, kao i 19 ispitanih sudija.

Članovi Udruženja sudija su izabrali novo rukovodstvo UOSCG. U narednom periodu Skupštinu će predstavljati sljedećih pet članova - Sonja Simonovska, Slobodan Kovačević, Milana Vukčević, Petar Jocović i Jelena Mitrović.

Održan je i seminar UOSCG, koji je otvorila Dragana Vučinić, a nakon njenog uvodnog obraćanja, vrhovni sudija Saša Ivanović predstavio je Izvještaj o radu UOSCG u protekloj sezoni.

Seminar UOSCG

"Komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović upoznao je sudije sa Propozicijama takmičenja za narednu sezonu. Nakon ovih izlaganja, Jelena Mitrović je održala prezentaciju o načinu vođenja elektronskog zapisnika, a međunarodni sudija Sonja Simonovska govorila je o nadležnostima i obavezama sudija, kao i iskustvima sa međunarodnih takmičenja u prethodnoj sezoni (Liga šampiona, Evropsko i Svjetsko prvenstvo)", navodi se u saopštenju.