Kraći životni vijek zbog fizičke neaktivnosti u djetinjstvu

Svima je dobro poznato da joga pruža brojne benefite za funkcionisanje našeg tijela. A da li znate da postoji 'jogička' hrana?

1714 pregleda3 komentar(a)
Tv magazin
04.10.2019. 17:28h

Bojan Perić jedan je od najpopularnijih mladih glumaca koji svoju svestranost i radoznalost koristi na pravi način. Poznat je kao uspješni pozorišni i televizijski glumac, a dosadašnju karijeru mu je obilježila serija „Vojna akademija“. Čak deceniju svog djetinjstva proveo je u Solunu, pa je jako mlad naučio da govori dva jezika. Ima niz različitih ineresovanja od sporta, plesa, pa sve do pjevanja. Više o njegovom životu i karijeri u magazinu „Biljana za vas“.

Emisija "' Biljana za vas '"

Fizička neaktivnost kod djece postaje sve veći problem modernog vremena koje je donijelo preokupiranost tehnološkim sadržajima naspram bezbrižnog boravka u prirodi ili na terenu. Prema najnovijim istraživanjima skoro polovina djece u Evropi je fizički neaktivna, a alarmirmantan je podatak da će ta djeca u prosjeku živjeti pet godina manje.

Emisija "' Biljana za vas '"

Poznata italijanska glumica i model, Valerija Marini, nedavno je bila gošća "Zepter" hotela u Beogradu gdje je sa nama podijelila male tajne vječne ljepote i gracioznosti. Valerija Martini govori ekskluzivno za magazin „Biljana za vas“.

Emisija " Biljana za vas "

Svima je dobro poznato da joga pruža brojne benefite za funkcionisanje našeg tijela. A da li znate da postoji 'jogička' hrana koja isključuje meso i bazirana je na posebnim principima? Cilj je stvaranje energetskog sklada u organizumu.

Emisija " Biljana za vas "

Glamur, luksuz i sjaj na jednom mjestu. Na samom vrhu najprestižnijih sajmova velikih jahti u svijetu je „Monaco Boat Show“. Održan je i ove godine u Monte Karlu. Pod vedrim nebom u egzotičnoj atmosferi vidjećemo nove trendove i drugačije stilove uživanja na skupocjenim jahtama.

Emisija " Biljana za vas "

Magazin „Biljana za vas“ gledajte u subotu od 19.10h na programu TV Vijesti.