Ana Prelević pobjednica Elite Model Look 2019. za Crnu Goru

Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su, pored Prelević i Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban

7321 pregleda2 komentar(a)
Ana Prelević, Foto: Facebook/Ana Prelević

Ana Prelević iz Podgorice pobjednica je izbora Elite Model Look 2019. za Crnu Goru.

Ona će predstavljati Crnu Goru na svjetskom takmičenju.

Prelević je izabrana danas na finalu u hotelu "Best Western Premier" u Podgorici.

Kako prenosi MNE magazin, odluku su donijele direktorice agencije "Models INC" i vlasnice izbora za "Elite Model Look Montenegro" Marija Vujović-Vukčević, Danijela Dimitrovska i predstavnica Elite agencije iz Pariza Sendi Lou.

"Srećna što sam pobjednica, jer je konkurencija bila velika i jaka. Cure su bile prelijepe, predivne. Zadovoljna sam što sam baš ja izabrana, jer to je vrlo laskava titula i nadam se da ću Crnu Goru predstavljati u najboljem mogućem svijetlu na svjetskom izboru", rekla je Prelević za MNE magazin.

Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su, pored Prelević i Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban.

Na kastingu su bile i djevojke mlađe od 16 godina koje su prošle proljećni kasting za Elite. Od njih osam agenti će odabrati one za koje procjene da ih treba pratiti do narednog izbora.