Klizalište i koncerti na Pinama za praznike

TO Tivat već narednih dana počinje promociju "Zimske bajke" i Novogodišnjeg programa u Tivtu, po turističkim sajmovima i berzama u zemljama regiona, odakle se i očekuje najveći broj gostiju

4599 pregleda0 komentar(a)
Vizual, Foto: RADULOVIC

Tivćane i njihove goste u „najluđoj noći“ za doček Nove godine, na gradskoj rivi Pine zabavljaće Lexington band i Miligram, a koncept ovogodišnje višednevne novogodišnje manifestacije na otvorenom, usmjeren je prvenstveno na mlažu publiku iz Crne Gore i zemalja regiona.

Rekla je to direktorica Turističke organizacije Tivat Gabrijela Glavočić koja je juče na konferenciji za novinare, predstavila program ovogodišnje manifestacije nazvane „Zimska bajka u Tivtu“. Cio program koštaće oko 200 hiljada eura, a TO će u tome participirati sa 80.000, Opština Tivat 60.000 i glavni sponzori Luštica Bay i Porto Montenegro sa po 10 hiljada eura, dok će ostatak obezbijediti Udruženje ugostitelja Tivta sa kojim TO i Opština u partnerstvu već četvrtu godinu, organizuju novogodišnji program na otvorenom.

Glavni program

"Tivat Zimska bajka 2020“ počinje već 25.novembra velikim otvaranjem privremenog klizališta ma gradskoj rivi Pine uz koncert Nataše Bekvalac i Magla benda. Rivu Pine će pored klizališta na kojem će Tivćani i gosti grada moći da uživaju u narednih mjesec dana, krasiti i okićene gastro-kućice sa posebnom ponudom tivatskih ugostitelja, dočaravajući praznični duh, sve do završetka novogodišnjeg programa 3.janaura. Tokom tih dana biće održani brojni božićni i novogodišnji sajmovi, humanitarni bazari, raznovsrni tematski sadržaji, koncerti, dnevni događaji, cjelodnevna zabava za najmlađe uz „Čarobnu šumu“ – dječiju predstavu na ledu, te tradicionalni koncert za djecu Leontine sa gostima", navela je Glavočić.

Sa presa TO Tivat

Prvo klizalište koje će ikada biti instalirano u Tivtu, donosi i postavlja firma „Glice“ iz Zagreba, a svim zainteresovanima na raspolaganju će biti uređena površina od oko 200 kvadrata sa vještačkim ledom i 100 pari klizaljki svih veličina koji će se iznajmljivazi po popularnoj cijeni od jedan euro na sat. Klizalište će biti na raspolaganju do 25. decembra, kada se Pine pretvaraju u pozornicu za prazničnu feštu.

Otvaranje klizališta(Foto: RADULOVIC)

Glavni Novogodišnji program počinje 31. decembra kada će novu, 2020. godinu Tivćani i njihovi gosti na Pinima dočekati uz Lexington Band i Miligram, dok će 1. januara na gradskoj rivi nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević. U danima pred i neposredno nakon Nove godine, u Tivtu će na Pinima nastupiti i Van Gogh, Vlatko Stefanovski i NY Rock Symphony , Ana Stanić i Pop Simfonija i mnogi drugi gosti iznenađenja.

TO Tivat već narednih dana počinje promociju "Zimske bajke" i Novogodišnjeg programa u Tivtu, po turističkim sajmovima i berzama u zemljama regiona, odakle se i očekuje najveći broj gostiju.