Hilal dijelio pakete sa hranom i novac za liječenje

"Za pomoć u namirnicama pobrinuo se anonimni donator A.B, koji već nekoliko mjeseci unazad obezbjedjuje pomoć za najmanje pet porodica mjesečno", saopšteno je iz fonda

709 pregleda0 komentar(a)
Aktivisti humanitarnog fonda

Aktivisti humanitarnog fonda Hilal prethodna tri dana dostavili su pomoć za deset porodica iz Bijelog Polja, Berana i Prijepolja.

Iz te humanitarne organizacije je saopšteno da su, prema potrebi, dijeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama i novac za liječenje.

“Za pomoć u namirnicama pobrinuo se anonimni donator A.B, koji već nekoliko mjeseci unazad obezbjedjuje pomoć za najmanje pet porodica mjesečno. Osim ove vrste pomoći, obezbijedjeno je i donirano 600 eura za liječenje Miodraga P. iz Petnjice. Sredstva su obezbijedjena od strane Džemata CCINS Diekirch iz Luksemburga, tj. Irfan ef. Hasanovića i fonda Hilal. Više puta do sada se pokazala vrlo plodna i bratska saradnja džemata Diekirch i Hilal fonda. Ovakvim primjerima pokazujemo da zajedničkim snagama možemo postići bolje i efektivnije rezultate, posebno na polju gdje Islam preporučuje vrlo aktivnu igru”, saopšteno je iz fonda Hilal.