Maslovar, potpredsjednica budvanskih Demokrata

Tokom kampanje 'od vrata do vrata' na teritoriji opštine Budva mlade Demokrate obišle ukupno pet hiljada domaćinstava

2227 pregleda1 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
18.11.2019. 16:21h

Nakon uspješno realizovane Druge redovne izborne konvencije, Opštinski odbor Demokrata Budva je na drugoj sjednici novog saziva zaokružio proces konstituisanja partijskih organa.

Za potpredsjednicu Opštinskog odbora Budva izabrana je Slavica Maslovar, a za potpredsjednike Krsto Radović i Marko Marković, dok je za sekretara Opštinskog odbora izabran Milivoje Radulović.

Takođe, na sjednici je izabran i Izvršni odbor koji broji 17 članova.

“Po već ustaljenoj praksi, nakon završene Konvencije realizovan je prvi prsten kampanje 'od vrata do vrata' u kojoj su na teritoriji opštine Budva mlade Demokrate obišle ukupno pet hiljada domaćinstava. Takođe, u okviru kampanje rukovodstvo partije, na čelu sa predsjednikom Bečićem je obišlo veliki broj domaćinstava od Lastve Grbaljske do Buljarice. Podaci prukupljeni sa terena u kampanji jasno pokazuju da građani Budve imaju veoma visok stepen povjerenja u Demokrate. U ovom trenutku u Budvi Demokrate uživaju podršku 25,8 odsto građana. Smatramo da je podrška, kao i riječi pohvale direktno upućene našem rukovodstvu u domovima Budvana direktna posledica načina na koji vodimo politiku i superiornosti naših ideja. Jedan od razloga za rast povjerenja građana Bude u politiku Demokratske Crne Gore jeste gotovo potpuno ostvarenje kandidivanog programa za izbore 2016.”, saopšteno je iz ove partije.

Kako navode” Demokrate su po riječima sugrađana u Budvi prepoznate kao partija i pojedinci koji drže riječ, koji donose boljitak u sredini u kojoj vrše vlast, te kao partija sa jasnim i principijelnim stavovima po svim pitanjima, naročito u odnosu na ono što su javno govorili i kandidovali u kampanji!” “Imajući u vidu brojnost i kadrovski potencijal novih organa Opštinskog odbora Demokrata Budva, dokazanu spremnost služenja narodu u vršenju lokalne vlasti i rast povjerenja građana, jasno je da su Demokrate garant stabilnosti, razvoja i svijetle budućnosti Budve”, zaključuje se u saopštenju.