Omladinci izgubili od Slovačke

Bilo je 2:0 u Podgorici

933 pregleda0 komentar(a)
Detalj sa današnje utakmice, Foto: FSCG

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 2:0 u prvom od dva prijateljska duela sa Slovačkom.

Gosti su iskoristili bolju igru u drugom poluvremenu, kada su i postigli oba gola.

"Ova generacija se okupila poslije dužeg vremena i to se osjetilo u našoj igri. Bilo je dosta propusta, pravili smo dosta grešaka, a i falilo nam je samopouzdanja. Morali smo više da djelujemo kao tim, pogotovo u situacijama kada pravimo presing. Dosta je stvari na kojima moramo da radimo, nadam se da ćemo uspjeti da otklonimo te nedostatke", rekao je selektor Milorad Peković.

Slovaci su bolje otvorili drugo poluvrijeme i poveli u 48. minutu iz jedanaesterca, koji je iskoristio Adrijan Možiš. Prethodno je Miloš Milović u svom šesnaestercu faulirao Stanislava Olejnika.

Period bolje igre Slovaci su krunisali četiri minuta prije kraja regularnog toka utakmice. Nakon odbrane Sergeja Joksimovića, na odbijenu loptu natrčao je Rihard Pilijar i zatresao mrežu.

Isti rivali sastaće se i u četvrtak na Kampu FSCG.

Crna Gora je igrala u sastavu: Lazar Baltić (46. Sergej Joksimović), Stefan Dajević (60. Luka Boričić), Petar Vuković (65. Nemanja Popović), Nikola Janjić (75. Milisav Perošević), Rastko Marsenić, Dejan Perović (76. Aldin Mušović), Miloš Milović (65. Bogdan Obradović), Đorđe Stešević (46. Blagota Marković), Ognjen Gašević, Vuk Ćosić (60. Marko Marković), Vlado Gajić (46. Vuk Dapčević).