Srpkinje žele pobjedu nad Crnom Gorom, Radojević: Došlo je vrijeme za revanš

Utakmica Crna Gora – Srbija igra se u tri i 30 minuta iza ponoći

3241 pregleda0 komentar(a)
Rukometšice Srbije

Rukometne reprezentativke Srbije izjavile su danas da žele da pobjedom nad Crnom Gorom završe Svjetsko prvenstvo, na kome je već ostvaren cilj.

"Četiri utakmice u nizu odigrale smo gol za gol. Pokazale smo čvrstinu u završnicama, ostavile smo iza sebe poznate rukometne nacije poput Njemačke i Danske. Dobro smo igrale, pokazale najbolje od mentaliteta i veliku želju za pobjedom. Dobro je krenuo turnir, vidjela se želja kod svih, neka sreća u timu. Dan smo započinjali i završavali pjesmom. To je nešto što je obilježilo ovo prvenstvo. Tako ćemo odigrati i protiv Crne Gore”, rekla je Sanja Radosavljević.

Utakmica Crna Gora – Srbija igra se u tri i 30 minuta iza ponoći...

"Zadovoljne smo, ostvarile smo ono zbog čega smo i došle u Japan. Naš cilj je bio da se nađemo na kvalifikacionom turniru za odlazak u Tokio, to smo i uradile. Očekujem da pobijedimo i Crnu Goru i da igramo na turniru, koji je po mom mišljenju, lakši za nas. Igraćemo rasterećeno, želimo pobjedu i jedne i druge, a nadam se da je došlo i vrijeme da im se revanširamo za poraze na prethodnim prvenstvima", rekla je Dijana Radojević.