Bijonse blistala u haljini albanskih dizajnera

Ako nijeste čuli za marku Kujta & Meri, nijeste sami, ali Bijonse često nosi kreacije gotovo nepoznatih brendova

3747 pregleda0 komentar(a)
Bijonse, Foto: Instagram

Bijonse je bila na zvjezdanoj listi gostiju za proslavu 50. rođendana repera Paf Dedija. Čak i među najpopularlijim holivudskim i dugim zvijezdama, Bijonse je uspjela da se posebno istakne. Pjevačica je obukla bogato ukrašenu haljinu se haljinu sa dubokim šlicem i izazvala nepodijeljenu pažnju.

Bijonse u haljini Kujta & Meri(Foto: Instagram)

Za tu prigodu, Bijonse je pronašla albanske dizajnere Kujta & Meri, koji su, na svom Instagram profilu napisali pa su radili do sitnih jutarnjih sati kako bi dovršili pahulje na elegantnoj crnoj osnovi haljine. „Imala je puno povjerenja u nas i pustila nas da stvorimo najbolje za nju. Raditi za divu Bijonse bila je velika odgovornost", napisali su.

Sama haljina kombinovala je upečatljiv prorez i siluetu s jednim ramenom koja je istakla pahulje odgovorne za radnu noć dizajnera. Bijonse je haljinu upotpunila rukavicama do iznad lakta, srebrnim kopčom i obilnim šljokicama dijamanata i smaragda.

Ako nijeste čuli za marku Kujta & Meri, nijeste sami, ali Bijonse često nosi kreacije gotovo nepoznatih brendova. Naravno, nakon što se Bijonse pojavi, na primjer u kreaciji nigerijske dizajnerke Ene Udemba, do tada gorovo nepoznati brendovi i poslovi njihovih dizajnera počinju da cvjetaju.