Anćeloti predstavljen: Možda ću zvati Ibrahimovića

"Zatan je moj dobar prijatelj. Završio je svoj period u SAD, ali ne znam kakav je njegov plan. Možda ću ga nazvati, ako želi da doĐe u Liverpul da uživa, može to da uradi", kazao je Anćeloti na konferenciji za medije

2335 pregleda0 komentar(a)
Anćeloti

Novi trener Evertona Karlo Anćeloti rekao je na danas da će možda pozvati Zlatana Ibrahimovića u taj klub, ali da nije siguran kakve planove ima Šveđanin.

"Zatan je moj dobar prijatelj. Završio je svoj period u SAD, ali ne znam kakav je njegov plan. Možda ću ga nazvati, ako želi da doĐe u Liverpul da uživa, može to da uradi", kazao je Anćeloti na konferenciji za medije, prenosi Skaj Sport.

Anćeloti je već sarađivao sa Ibrahimovićem u Pari Sen Žermenu.

On je dodao da je ambicija koju Everton ima bila presudna kada je odlučivao gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru.

"Najveći faktori su ambicija i istorija koju ovaj klub ima, kao i atmosfera i navijači. Volim ambiciozne timove, koji žele da postignu veliki uspjeh. Tereni za trening su fantastični, žele da naprave novi stadion i imaju plan za postizanje uspjeha", rekao je Anćeloti.

Italijan je dodao i da je njegov san da odvede Everton na neku od čelnih pozicija u Premijer ligi. Everton je trenutno na 15. mjestu sa 19 bodova.

On je, takođe, potvrdio da će Dankan Ferguson koji je privremeno vodio tim sa klupe ostati u Evertonu.

"Razgovarao sam sa Dankanom posloke utakmice s Arsenalom. On će biti u mom stručnom štabu, biće moj pomoćnik", rekao je Anćeloti.