Januarski dogovor Reala i Totenhema: Bejl i Eriksen

"Ja sam u Totenhemu, znam profil kluba, znam projekat, znam viziju, znam ciljeve. Mi nikada nećemo biti kraljevi na tržištu, moramo na inteligentan način, kreativan način," kazao je Murinjo prije nekoliko dana

1692 pregleda0 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: AP

Velški reprezentativac i krilni igrač Real Madrida Garet Bejl (30) korak je do povratka u Totenhem, dok bi u suprotnom smjeru trebalo da ode Danac Kristijan Eriksen (27).

Prema pisanju engleskih medija, Portugalac Žoze Murinjo u januaru želi da pojača tim, a prvi igrač na njegovoj listi želja je Bejl, koji je za u Totenhemu igrao do 2007. do 2013. nakon čega se za 100 miliona eura preselio u redove 'kraljevskog kluba'.

Velški reprezentativac se već dugo vremena spominje kao igrač koji napušta Real, dok je Danac davna želja Reala i čini se kako je dogovor moguć.

"Ja sam u Totenhemu, znam profil kluba, znam projekat, znam viziju, znam ciljeve. Mi nikada nećemo biti kraljevi na tržištu, moramo na inteligentan način, kreativan način," kazao je Murinjo prije nekoliko dana.

Bajl je u dresu španskog velikana upisao 244 nastupa i postigao 104 gola, osvojivši pritom 13 trofeja od čega četiri Lige šampiona.

Međutim, već duže vrijeme nije u prvom planu i na izlaznim je vratima kluba.

Eriksen je pak nedavno odbio da produži ugovor i zbog toga je gurnut u drugi plan.