"City Moda" proslavila prvi rođendan

U prijatnom ambijentu ovog butika možete pronaći širok izbor odjeće, obuće i aksesoara po najpovoljnijim cijenama

7054 pregleda0 komentar(a)
Detalj iz butika, Foto: City moda
31.12.2019. 09:35h

Butik „City Moda“ u Ulici narodnih heroja u Nikšiću, proslavila je prvi rođendan. Tim povodom organizovana je rođendanska proslava propraćena sjajnom zabavom ali i velikim sniženjima koja su obradovala sve kupoholičare. Prijatelji, saradnici i svi ljubitelji mode nazdravili su uspješnoj poslovnoj godini.

„Kada smo prije godinu dna odlučili da proširimo našu prodajnu mrežu i baš ovdje u Nikšiću, u Ulici narodnih heroja otvorimo City Modu imali smo jasan cilj – da nam zadovoljni kupci budu na prvom mjestu. Večeras, godinu kasnije, kažemo da smo u tome uspjeli. Za kratko vrijeme nikšićka City Moda postala je prepoznatljivo mjesto u gradu, mjesto koje je sinonim za kvalitet i stil“, kazali su iz City Mode.

Butik City moda u Nikšiću(Foto: City moda)

U prijatnom ambijentu ovog butika možete pronaći širok izbor odjeće, obuće i aksesoara po najpovoljnijim cijenama. A da se jedinstvenost i kvalitet i te kako cijene pokazuje i činjenica da je City Moda za kratko vrijeme postala omiljeno mjesto za sjajan šoping.

"Zahvalni smo svima vama, kupcima ali i prijateljima, koji ste dio naše uspješne priče. Vam koji nas u ogromnoj konkurenciji prepoznajete kao broj jedan i uvijek nam se rado vraćate. Tako će, vjerujemo, biti i u godinama koje slijede jer mi u City Modi osluškujemo vaše potrebe i trudimo se da na najbolji mogući način opravdamo povjerenje koje nam poklanjate“, naveli su iz City Mode.

Rođendan je, osim sumiranja utisaka, bio odlična prilika da kupcima predstave i novu kolekciju SS20. Osim toga, upriličena je i mini modna revija a manekenke su nosile modele renomiranih brendova. Poseban razlog za slavlje imali su kupoholičari jer je City Moda povodom prvog rođendana obezbijedila popuste do čak 50 odsto.

Butik City moda u Nikšiću(Foto: City moda)

Pored modne priče gosti su uživali u posliženju ali i promociji pića kompanije NTC, dok je za sjajnu muziku bio zadužen di-džej.

Rođendanu nikšićke City Mode prisustvovale su i poznate influenserke i to: Tijana Osmanagić, Sandra Mitrović i Olga Mitrović poznatija kao Omitrova.