Zaboravite na šaltere i redove, brzo i lako platite svoje račune putem aplikacije

Digitalni Kiosk je prva domaća “wallet” aplikacija koja vam pored postojećih usluga, od sada omogućava da izmirite svoje obaveze i platite račun za utrošenu električnu energiju, kao i za usluge Crnogorskog Telekoma, sa svega par klikova i bez dodatnih troškova.

8265 pregleda0 komentar(a)
Digitalni kiosk, Foto: 2BI

Kako da platite račune putem aplikacije?

Aplikaciju Digitalni Kiosk je realizovala kompanija 2BI u saradnji sa Crnogorskom Komercijalnom Bankom sa namjerom da korisnicima platnih kartica, omogući brzo i sigurno plaćanje širokog spektra usluga koje svakodnevno koriste. Najnovije u nizu su usluge plaćanja računa. U saradnji sa Crnogorskom komercijalnom bankom, Elektroprivredom Crne Gore i Crnogorskim Telekomom, 2BI kompanija je omogućila korisnicima aplikacije da na brz i jednostavan način plate svoj račun za elektičnu energiju odnosno račune za usluge Crnogorskog Telekoma, bez obzira gdje se nalaze.

Dovoljno je da skenirate jedinstveni QR kod sa računa ili da u za to predviđeno polje u aplikaciji upišete osnovne podatke sa svog računa, cifru koju želite da uplatite i zatim potvrdite uplatu. Plaćanje računa od sada možete obaviti bez čekanja u redu, a cio proces traje manje od jednog minuta čime štedite svoje vrijeme i novac.

Primjer plaćanja računa za električnu energiju korišćenjem QR koda(Foto: 2BI)

Digitalni Kiosk i Mastercard vas nagrađuju

Digitalni Kiosk u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Mastercad, tokom novembra i decembra 2019. i januara mjeseca 2020. godine, svim korisnicima Mastercard kartica, bilo koje banke na tržištu Crne Gore, nudi dodatne pogodnosti. Svaki korisnik aplikacije koji za plaćanje u okviru aplikacije, tokom trajanja kampanje, registruje i koristi Mastercard karticu, dobija promo kod u vrijednosti od 5€ nakon izvršenog prvog plaćanja. Nakon još tri plaćanja, korisnici Mastercard kartica dobijaju još jedan promo kod sa dodatnih 5€.

Digitalni Kiosk mobilna aplikacija predstavlja inovaciju na crnogorskom finansijskom tržištu i već je prepoznata od strane velikog broja korisnika kao virtuelni novčanik, doprinoseći tako digitalnim inovacijama u bankarskim rješenjima.

Bezbjednost na prvom mjestu

Aplikacija Digitalni Kiosk koristi najsavremenije protokole za bezbjedno plaćanje čime je zadobila povjerenje svojih partnera CKB banke i kompanije Mastercard. “Sigurnost podataka je od izuzetne važnosti, pa zato kompanija 2BI brine u potpunosti o zaštiti korisnikovih podataka. Cjelokupan proces izvršavanja platnih transakcija uskladili smo sa najvišim PCI DSS standardima”, naglašavaju iz kompanije 2BI.

Primjer plaćanja računa za električnu energiju direktnim unošenjem podataka sa računa(Foto: 2BI)

U korak sa savremenim načinom života

,,Naša kompanija je odlučila da građanima ponudi besplatnu aplikaciju, koja ne podrazumjeva dodatne troškove prilikom plaćanja proizvoda i usluga. Sada na klik možete dopuniti prepaid račun ili platiti vaše parking mjesto’’, objašnjava Branislav Bogetić iz kompanije 2BI.

Primjer plaćanja korišćenja usluga Crnogorskog Telekoma skeniranjem QR koda(Foto: 2BI)

Unaprijeđena verzija aplikacije Digitalni Kiosk omogućava plaćanje širokog spektra usluga koje naši građani svakodnevno koriste: dopuna pripejd računa za sva tri mobilna operatera, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje taksija, rent-a-car ili usluga transfera, asistencije - pomoći na putu, Uniqa osiguranja kao i plaćanje kotizacija za edukativne kurseve u organizaciji kompanije 2BI.

Potražite Digitalni Kiosk

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete pronaći na Google i Apple Store. Nakon što instalirate aplikaciju i registrujete svoju platnu karticu (bez obzira koja je banka izdavalac kartice), možete odmah početi sa plaćanjem neke od brojnih usluga koje aplikacija nudi, bez ikakvih dodatnih troškova.

Digitalni kiosk(Foto: 2BI)

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android: IoS aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8 Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk