Ana Vintur je rekla svoje: Top tri modna dodatka za novu godinu

Iako se Vintur ne pokorava trendovima, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove

3051 pregleda0 komentar(a)
Biseri, prirodni materijali..., Foto: Pinterest/Photocollage

Urednica američkog časopisa Vog Ana Vintur preko online platforme odgovara na brojna pitanja pratiteljica, a u posljednjoj rubrici govorilo se o trendovima u godini pred nama i modnim dodacima koji će dominirati, piše Gloria. Iako se Vintur ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočara i male torbice, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Po legendarnoj urednici, u 2020. viđaćemo ove dodatke.

Modni dodaci od prirodnih materijala

Torbice, papuče, kaiševi, šeširi... slamnati i slični prirodni materijali na modnim pistama su aktuelni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, posebno torbice i šešire.

Ilustracija(Foto: Pinterest)

Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u sljedećoj godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje odvažni 'statement' komad. Nose se klasični biseri, ali i oni nepravilnog oblika koji podsjećajua ljeto, školjke i more.

Ilustracija(Foto: Pinterest)

'Bucket' torbe

Takozvane "bucket" torbe biće veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vrijeme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.

Ilustracija(Foto: Pinterest)