Nikola Marković, dobitnik nagrade za životno djelo "Veljko Vlahović"

"Nagrada za reportažu "Boško Pušonjić" pripala je Saši Jevriću reporteru Srpske RTV. Prvu godišnju nagradu za 2019. ravnopravn odijele dijele Boro Odalović i Aleksandar Ćuković. Druga godišnja nagrada za 2019. pripala je Aleksandru Vujoviću, novinaru Svetigore", navodi se u saopštenju Udruženja novinara Crne Gore

3673 pregleda7 komentar(a)
Marković, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović

Nikola Marković, zamjenik urednika Dnevnog lista "Dan" dobitnik je nagrade za životno djelo "Veljko Vlahović" koju dodeljuje Udruženje novinara Crne Gore, saopšteno je danas iz tog udruženja.

"Nagrada za reportažu "Boško Pušonjić" pripala je Saši Jevriću reporteru Srpske RTV. Prvu godišnju nagradu za 2019. ravnopravn odijele dijele Boro Odalović i Aleksandar Ćuković. Druga godišnja nagrada za 2019. pripala je Aleksandru Vujoviću, novinaru Svetigore", navodi se u saopštenju Udruženja novinara Crne Gore.

Iz tog udruženja su takođe rekli da je žiri u sastavu Nikola Pejović (Svetigora - predsjednik) i članovi Miomir Bošković (RTCG) i Novica Đurić (Politika), jednoglasno odlučio da za 2019. dodijeli ove nagrade.