SMS će biti najbolji u Evropi, o transferu na ljeto

Srpski reprezentativac već mjesecima se dovodi u vezu sa prelaskom u Real Madrid, Barselonu, Juventus, Pari Sen Žermen, Čelsi, Mančester Siti i Junajted za cijenu od oko 100 miliona eura, što bi bio jedan od najvećih u istoriji fudbala

1 komentar(a)
Milinković Savić, Foto: Reuters
27.02.2018. 15:37h

Najveći klubovi Španije, Engleske, Italije i Francuske pokazuju veliko interesovanje za transfer fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića, ističe njegov menadžer Mateja Kežman.

Srpski reprezentativac već mjesecima se dovodi u vezu sa prelaskom u Real Madrid, Barselonu, Juventus, Pari Sen Žermen, Čelsi, Mančester Siti i Junajted za cijenu od oko 100 miliona eura, što bi bio jedan od najvećih u istoriji fudbala.

"Postoji veliko interesovanje klubova iz Italije, Engleske, Španije i Francuske. Ne bih o ciframa, ali sam siguran da će Sergej za nekoliko godina biti najbolji fudbaler Evrope. Pričamo o transferu na ljeto, a trenutno Lacio igra važnu sezonu i Milinković-Savić je samo fokusiran na to", rekao je Keman za italijanski Tutomerkato.

Odličnu formu 22-godišnji fudbaler pokazao je proteklog vikenda protiv Sasuola sa dva gola i došao do cifre od devet pogodaka ove sezone u Seriji A.

Lacio je prošlog ljeta, kako je priznao predsednik Lacija Klaudio Lotito, odbio ponudu za Sergeja vrijednu 70 miliona eura jer smatra da će za godinu dana vrijediti više.