Ovaj gradić potresa misteriozan nestanak dvoje zaljubljenih klinaca

Sem i Suzi se slučajno upoznaju na ljetnoj predstavi u kojoj ona glumi i na prvi pogled se zaljubljuju jedno u drugo. Pošto se Suzi osjeća zapostavljenom u svojoj porodici, ona i Sem odlučuju da pobejgnu i samostalno žive u šumi

3350 pregleda2 komentar(a)
Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”
25.01.2020. 14:49h

Radnja je smještena na izmišljenom ostrvu koje se nalazi negdje na zapadnoj obali Atlanskog okeana. Priča prati dječaka Sema koji je siroče, a na ostrvu je kako bi pohađao dječiji ljetni kamp za izviđače. Dvanaestogodišnja Suzi Bišop živi na ostrvu sa svojim roditeljima, Valtom i Laurom i trojicom mlađe braće.

Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”

Sem i Suzi se slučajno upoznaju na ljetnoj predstavi u kojoj ona glumi i na prvi pogled se zaljubljuju jedno u drugo. Pošto se Suzi osjeća zapostavljenom u svojoj porodici, ona i Sem odlučuju da pobejgnu i samostalno žive u šumi. Njihov tajni kutak nazvaće “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”.

Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”

Međutim, kada ih pronađu, roditelji zabranjuju Suzi da se više viđa sa Semom. Dok policijski službenik čuva Sema i čeka ženu iz socijalnog koja će ga odvesti u popravni dom, mladi izviđači, iako ranije nisu bili njegovi prijatelji, odlučuju da mu pomognu kako bi opet bio zajedno sa Suzi.

U glavnim ulogama: Džared Gilman, Kara Hejvard, Brus Vilis, Bil Marej i Edvard Norton

Režija: Ves Anderson

Ne propustite ovo nevjerovatno filmsko ostvarenje, “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca” večeras od 20.00h na TV Vijesti.