U Čukurovoj je sve krenulo naopako

Nove epizode serije “Zauvijek tvoja” donose uzbudljive i neočekivane preokrete u odnosu Zulejhe i Jilmaza

8001 pregleda0 komentar(a)

Hunkar postavlja zamku Gafuru, tako da je sada uvjerena da može poći u zatvor zbog ubistva koje nije počinio. Zulejha je prestravljena zbog Adnanove visoke temperature, pa ga ona i Demir vode u bolnicu.

Jilmaz upoznaje mladu ljekarku koja pregleda radnike. Lijepa djevojka je odmah privukla njegovu pažnju. Jilmaz, koji mora nešto hitno preduzeti, pravi nove planove za svoj život.

Serija "Zauvijek tvoja"

Džengo i Demir saznaju preko medija o ugovoru između Jilmaza i kralja robe za 100 tona pamuka i odlučuju da pokupe sav pamuk ranije, ali je njihova reakcija bila kasna. Nisu mogli da spriječe ugovor i Demir uništava sav Jilmazov pamuk. Husametin je na samrti želio da oda ovu tajnu Hunkar, ali umire prije.

Serija "Zauvijek tvoja"

Putovanje Demira i Zulejhe sa bebom završava se nesrećom. Rizikujući život da spasi svog sina Adnana, Demir će se naći pod odronom zemlje. Hoće li preživjeti ?

Jilmaz ljekarki šalje zahvalnicu koja mu se ubrzo vraća uz napomenu da je samo radila svoj posao. Njih dvoje počinju da se viđaju i Zulejha ih slučajno primjećuje u gradu. Nakon ovoga, Zulejha odlučuje da napiše pismo Jilmazu u kome će mu sve priznati. Ali, kako nije mogla da ga pošalje odmah, predomisliće se i zapaliti ga.

Serija "Zauvijek tvoja"

Ono o čemu je Husametin htio da razgovara sa Hunkar, a što nije mogao reći, otkriće se na sahrani.

Koga će uznemiriti a koga usrećiti Jilmazove riječi: “Od sada više nema nikakve Zulejhe! Ti više ne postojiš za mene, Zulejha!”

Nastavke hit serije “Zauvijek tvoja” pratite radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.