Martin: Duel dva velika tima. Mozli? I on je zvijer...

“Dva velika tima izlaze na teren. To će biti jedna od najvećih utakmica u mojoj karijeri. To je teško mjesto za igranje košarke, znamo da oni imaju 'lude' navijače, ali dobro smo se spremili i uzbuđeni smo pred ovaj izazov. Iskreno, jedva čekam meč”, kazao je Martin

3362 pregleda1 komentar(a)
Hasan Martin na meču sa Partizanom u Morači, Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija u nedjelju od 18 sati gostuju Partizanu u derbiju 19. kola ABA lige, a Hasan Martin taj duel najavljuje kao jednu od najvećih utakmica u njegovoj karijeri.

Američki krilni centar ima ogroman motiv, sa mnogo uzbuđenja govori o derbiju.

“Dva velika tima izlaze na teren. To će biti jedna od najvećih utakmica u mojoj karijeri. To je teško mjesto za igranje košarke, znamo da oni imaju 'lude' navijače, ali dobro smo se spremili i uzbuđeni smo pred ovaj izazov. Iskreno, jedva čekam meč”, kazao je Martin.

Na pitanje šta bi moglo da odluči derbi, Martin je odgovorio:

“Biće borba na svim pozicijama. Oni imaju talenat, mi imamo talenat, moramo da budemo čvrsti, da im odgovorimo na taj način. Atmosfera će biti 'luda', nikada nisam igrao pred tolikim brojem navijača, a navijači mogu da budu važan dio. Biće teško da pobijedimo, veliko je rivalstvo, ali spremni smo da se borimo”.

Očekuje ga žestok duel sa Vilom Mozlijem...

“Odličan je, i on je zvijer – skače, zakucava, blokira, brz je, atletski moćan... Međutim, spreman sam za njega, on je spreman za mene. I duel sa njim je veliki izazov”, kazao je Martin.