Sutjeska vjeruje, Giljen: Nije nam potrebno čudo da bi odbranili titulu

Aktuelni, dvostruki uzastopni, šampion drugi dio prvenstva počinje gostovanjem Zeti, u utorak od 17 u 30

2126 pregleda0 komentar(a)
Giljen u zagrljaju saigrača nakon meča sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Foto: Savo PRELEVIC

Fudbaleri Sutjeske su na osam mečeva u predsezoni ostvarili šest pobjeda, dva puta igrali neriješeno, a ta dva meča na turniru Memorijal "Andrija Anković" riješili u svoju korist boljim izvođenjem penala.

Takva, pa i još bolja, rezultatska serija biće im potrebna i u takmičarskim utakmicama drugog dijela šampionata ako žele da urade nešto što niko nije - da nadoknade osam bodova zaostatka za vodećom Budućnosti.

Vladan Giljen smatra da je to - moguće.

"Lijepo je bilo osvajati i slaviti titule, postavljati rekorde, ali moramo biti fokusirani na ono što nas očekuje - da igramo što bolje, da u svaku utakmicu uđemo kao da je finale, jer jedino tako možemo napraviti uspjeh i stići trenutnu razliku u odnosu na prvoplasiranu ekipu. Vjerujem da nam ne treba čudo da bi prvi prošli kroz cilj na kraju prvenstva, trebamo da budemo mirni, fokusirani i da damo maksimum", kazao je Giljen za sajt Sutjeske.

Aktuelni, dvostruki uzastopni, šampion drugi dio prvenstva počinje gostovanjem Zeti, u utorak od 17 u 30.

"Svaka utakmica je teška, a svi znamo da protiv Zete nikada nije lako igrati. Zeta uvijek ima dobru ekipu, veoma dobrog trenera koji traži pas igru i ta igra kratkih pasova je ono što ih je krasilo u prvom dijelu prvenstva. Mi idemo na pobjedu, svjesni smo svojih kvaliteta, očekujemo tvrdu utakmicu, ali smatram da ćemo na kraju mi biti oni koji će slaviti", rekao je Giljen.