Gasperini nakon sjajne patije: Zadovoljni smo, ali ostaje žal zbog primljenog gola

"Nije to smjelo da nam se dogodi na 4:0, a i nije bila jedina takva situacija u finišu"

959 pregleda0 komentar(a)
Gaasperini, Foto: Beta/AP

Fantastičan fudbal demonstrirala je sinoć Atalanta - "Boginja provincije" je u prvom meču osmine finala Lige šampiona bila bolja od Valensije (4:1) i krupnim koracima zakoračila u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Zadovoljan prikazanim je i trener "plavo-crnih" Đanpjero Gasperini. Ipak, stručnjak žali zbog primljenog gola.

"U jednu ruku smo veoma zadovoljni rezultatom i sigurno da bismo, da nam je neko ponudio prije meča, prihvatili ovaj skor. Ipak, ostaje žal poslije svega zbog primljenog gola, nije to smjelo da nam se dogodi na 4:0, a i nije bila jedina takva situacija u finišu“, rekao je Gasperini.

Stručnjak se već sprema za revanš, koji je na programu desetog marta.

"Moraćemo na Mestalji da budemo mnogo precizniji. Ako želimo u četvrtfinale Lige šampiona, moraćemo da odigramo isto kao na San Siru, da dokažemo da zaista pripadamo tu. Mi smo ekipa koja stvara mnogo šansi, mogla je da postigne i više golova večeras. Analiziraćemo šta nije bilo dobro, učićemo iz grešaka, da bismo potvrdili i u revanšu da smo bolji. Njima je nedostajao Rodrigo, koji im je veoma važan igrač. I dvojica štopera im nijesu igrala. Na "Mestalji" je vatrena atmosfera, jedan gol može da zapali stadion i moraćemo da budemo mnogo tačniji u pasu, da im ne dozvolimo da vode igru“, istakao je Gasperini.