Dafi otkrila da je bila silovana

"Sigurno se pitate zašto nisam odlučila iskoristiti svoj glas da bih izrazila svoj bol. Nisam željela da pokažem svijetu tugu, ne znajući kako ću pjevati slomljenog srca. Ali je ono postupno do sada zacijelilo"

4506 pregleda0 komentar(a)
Ejmi Dafi, Foto: Facebook

Pop pjevačica Ejmi Dafi, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti, na svom Instagram profilu otkrila je da je bila danima zatvorena i da je nepoznata osoba drogirala i silovala.

Velška pjevačica se, kako kaže, oporavila i odlučila da u javnost iznese svoje traumatično iskustvo.

Na Instagram profilu objavila je tekst o tome šta joj se dogodilo te je od obožavatelja dobila brojne poruke podrške.

Dafi je 2011. najavila da će uzeti pauzu od javnih nastupa.

Iste godine je objavila posljednji i svoj drugi album.

"Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama pitaju se što se sa mnom dogodilo, gdje sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tomu kako da ovo napišem... i kako bih se nakon toga osjećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vrijeme za to i da će me razgovor o tome osloboditi."

"Sigurno se pitate zašto nisam odlučila iskoristiti svoj glas da bih izrazila svoj bol. Nisam željela da pokažem svijetu tugu, ne znajući kako ću pjevati slomljenog srca. Ali je ono postupno do sada zacijelilo."

"Istina je..., i molim vas, vjerujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali zatvorenu, ali sam preživjela i trebalo mi je puno vremena za oporavak", napisala je Dafi, ne preciziravši šta se tačno dogodilo.