Podgoričanin ranjen nožem u stomak, uhapšen osumnjičeni

Iz KCCG je Vijestima saopšteno da je Milić operisan i da je u stabilnom stanju

28386 pregleda3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
02.03.2020. 20:05h

Podgoričanin Nikola Milić (21) nožem je ranjen u predijelu stomaka. On je napadnut oko 13 sati, u podgoričkom naselju Zabjelo.

Policija je uhapsila Zariju Mikulića (37) koji se tereti za pokušaj ubistva.

Direktor Urgentnog bloka Kliničkog centra dr Nermin Abdić rekao je Vijestima da je Milić primljen sa ubodnom ranom u predjelu stomaka.

"Operisan je i njegovo stanje je stabilno", kazao je on.

"Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju lišen je slobode nedugo nakon što je počinio ovo djelo. Zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju slobode je lišen Z.M. (37). Z.M. je danas u Ulici 27. marta u Podgorici oko 12,50 časova sumnja se ovo krivično djelo počinio na štetu N.M. (21) iz Podgorice. Nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta sa trećim licem osumnjičeni Z.M. je oštećenom N.M, koji se umješao u fizički konflikt ova dva lica, kako se sumnja, upotrebom noža nanio ubodnu ranu u predjelu abdomena. On se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu dok je N.M. transportovan u Urgentni centar na ukazivanje ljekarske pomoći. Osumnjičeni je ubrzo lociran i lišen slobode", navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu kojem će osumnjičeni biti priveden uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo - ubistvo u pokušaju.