Zapušteni profesor: Neprepoznatljivi Džon Travolta

Mlada djevojka Pursi očekuje da je kuća njene pokojne majke napuštena, ali je čeka neprijatno iznenađenje

1340 pregleda0 komentar(a)
Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”

Glumac Džon Travolta gotovo je neprepoznatljiv u prvim scenama filma "Ljubavna pesma za Bobija Longa" sa sijedom kosom i modrim licem. Travolta je rekao da je bio zabrinut da neće biti uvjerljiv ako ne bude izgledao tako, "što je za glumca mnogo strašnije nego da izgleda dobro".

U filmu, Travolta glumi alkoholičara i bivšeg profesora književnosti koji po čitav dan sjedi na tremu ruševne kuće izvan Nju Orleansa i pije jeftinu votku. U filmu glumi i Skarlet Johanson.

Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”

Pošto sazna za smrt svoje majke, usamljena tinejdžerka dolazi u rodni grad nakon mnogo godina, spremna da se vrati u dom iz detinjstva. Pursi očekuje da je kuća njene majke napuštena, ali je zatiče neprijatno iznenađenje - otkriva da tamo sada žive dva majčina prijatelja: Bobi Long, bivši profesor književnosti i njegov mladi štićenik Loson Pajns.

Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”

Ovu dvojicu slomljenih ljudi, čiji je život skrenuo u pogrešnom pravcu mnogo godina ranije, održava jedino Losonova ambicija da napiše knjigu o Bobijevom životu. Pošto niko od njih nema namjeru da napusti kuću, prinuđeni su da žive zajedno, što će izbaciti na vidjelo mnoge tajne i otkriti koliko su njihovi životi zapravo povezani.

Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa” gledajte večeras od 22.30h na TV Vijesti.