"China Girl" najavljuje reizdanja albuma Igi Popa

Albume je je producirala preminula muzička legenda Dejvid Bouvi, pa tako posebni "deluxe box set" nosi naziv "Bowie Years".

429 pregleda0 komentar(a)
Igi Pop, Foto: Igi Pop
13.04.2020. 14:55h

Slavni američki roker Igi Pop objaviće reizdanja svoja dva klasičan albuma - "The Idiot" i "Lust For Life" koje je producirala preminula muzička legenda Dejvid Bouvi, pa tako posebni "deluxe box set" nosi naziv "Bowie Years".

Izdanje je najavljeno za 29. april, a kao najava lansirana je do sad neobjavljena, remasterizovana verzija pjesme "China Girl".

Oba albuma prvobitno su objavljena 1977. i smatraju se klasicima i među najuticajnijim rok izdanjima ikad. Na njima su se našli hitovi kao što su "NIghtclubbing", "The Passenger" i naravno "Lust For Life". Novo izdanje dolazi na sedam diskova sa remasterizovanim verzijama originalnih albuma, te alternativnim miksevima i posebnom knjigom na 40 stranica. Albumi će se pojaviti u zasebnim izdanjima na dva CD-a sa propratim lajv diskovima.

Igijev posljednji album "Free" objavljen je u septembru prošle godine i naišao je na topao prijem publike i hvale kritike.