Koji su pozitivni uticaji društvenih mreža?

"Moj svijet" je uradio BBC World Service u koprodukciji sa firmom Majkrosoft Edukejšn a izvršna producentkinja je Anđelina Džoli

437 pregleda0 komentar(a)
Serijal "Moj Svijet"

I ove srijede ne propustite serijal „Moj Svijet“ koji se bavi pitanjima svih nas, a naročito mlađih generacija. Saznajte više o svijetu kroz priče koje su vama važne!

U osmoj epizodi gledaćete:

  • Za feministkinje Brazil je najopasnije mjesto na svijetu. Pogledajte šta je „spisak ubistava“ i zašto mlade žene rizikuju da se izjasne protiv femicida?
Serijal „Moj Svijet“
  • Elena je u Bugarskoj ove nedjelje tražila da istražimo prednosti društvenih mreža. Često čujemo loše o društvenim mrežama, ali kakav to pozitivan uticaju mogu da imaju na naše živote?
Serijal „Moj Svijet“
  • Gledajte naš intervju sa Fadumom Daibom, prvom ženom koja se kandidovala za predsjednicu u Somaliji, uprkos tome što je primila žestoke prijetnje. Iako nije pobijedila, Fadumo govori o tome kako je odlučna da ponovo postane kandidat.
Serijal „Moj Svijet“

"Moj svijet" je uradio BBC World Service u koprodukciji sa firmom Majkrosoft Edukejšn, izvršna producentkinja je Anđelina Džoli, a u njemu su angažovana djeca od Argentine do Zanzibara.

Ne propustite serijal „Moj Svijet“ večeras od 21.30h na TV Vijesti.

Emitovanje na TV Vijesti podržano od "BBC news na srpskom"

logo