Diznijeve "Avanturističke priče"

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu

3547 pregleda0 komentar(a)
23.04.2020. 09:28h

Osma knjiga „Petominutne avanturističke priče” u prodaji je od četvrtka, 23. aprila i odvešće vas u razne avanture, u jedan zamak, na dno okeana, prisustvovaćete šumskoj poplavi, splavarićete rječnim brzacima i osjetiti toplinu afričke savane. Miki Maus se pojavljuje u klasičnoj bajci o kraljeviću i prosjaku, odvažna ribica Nemo i njegovi prijatelji krenuli su u veliku ekspediciju do Kanjona morske trave i nakon raznih dogodovština naučili glavno bezbjednosno pravilo, da prijatelje nikada ne treba ostavljati same.

Saznajte i kako su se u velikoj šumskoj poplavi snašli Vini Pu i Praslin i kako su se na splavarenju rijekom proveli Miki, Mini i Pluton, i šta su tamo doživjeli.

A tu je i priča o mladom kralju lavova Simbi i njegovim drugarima Timonu i Pumbi koji su shvatili da je za pustolovinu ipak potrebno društvo.

Osma knjiga „Petominutne avanturističke priče”

Zato čitajmo djeci jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje.

Čitajte im stalno, uživajte u pričama i čitanju, pričajte sa njima.

Svaki dan odvojite vrijeme za čitanje i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Danas, osma knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije Petominutnih priča.