Kapa: Prijete da će mi ubiti stoku i nauditi mojoj porodici

Kapa je odbacio tvrdnje mještana da ga štiti ministar poljoprivrede Milutin Simović

3476 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Stevo Kapa reagovao je na optužbe mještana Svetog Stefana, Bečića i Reževića iznijete u tekstu “Umjesto elitnih turista, dobili smo goveda”, navodeći da su iznijete teške neistine, te da se boji za bezbjednost kako svoje porodice, tako i stoke koju posjeduje.

“Ovim putem želim da se obratim javnosti, da demantujem ove strašne neistine što se iznose o meni i mojoj porodici. Od pojedinaca koji sve rade samo da mi naprave zlo i svakakve stvari. Istina je da mi je stoka boravila u poneka sela, gdje mi je dato da čuvam stoku od nekih mještana, ali isto tako od pojedinaca koji su se udružili ne mogu da živim. Nije tačno mještani Blizikuća imaju problem 12 godina sa mojom stokom. Dešavalo se da se spusti neko grlo, ali su ona odmah vraćana, jer su pod nadzorom", kazao je Kapa.

Kapa je odbacio tvrdnje mještana da ga štiti ministar poljoprivrede Milutin Simović.

“Sa pomenutim čovjekom nemam ništa, niti je tačno da posjedujem toliko grla stoke. To su strašne neistine, da mene štiti ministar, da je meni donirao, da ja primam subvencije, da dijelim profit sa njim. Sva ova sramna i neistinita priča je obratna. Nisam primao godinama subvencije, želim da navedem da mi je nekoliko zdravih grla unisteno, prilikom vakcinacije protiv kvrgave kože. Isto tako zbog neistinih priča, podvala, i ovakvih namještaljki imam ozbiljne probleme sa nadleznim organima, i fitosanitarnom inspekcijom. Pozivam sve nadležne organe da ispitaju ove ljude, jer oni vrše krivična djela, izazivaju nečiju nesreću tjerajući stoku iz sela, i to ne sa njihovih posjeda. Tjeraju na magistralu koristeći najmanju odsutnost čobana", kazao je Kapa.

Kapa tvrdi da mu određena lica, već duži period prijete da će da mu otruju i ubiju stoku, i naude njemu i njegovoj porodici.