Druga sezona: Hoće li Jilmaz imati kraj sebe Zulejhu i dijete?

U finalu prve sezone Jilmaz je saznao da ga Zulejha nije napustila zbog bodatog veleposjednika, već da su je mučili i prisilili na brak sa Demirom

8632 pregleda0 komentar(a)

Životna priča o dvoje mladih ljubavnika koji su pobegli iz Istanbula i sakrili se na farmu u Adani, prepliće se sa događajima u jednoj od najmoćnijih porodica u Čukurovoj. Zemljoposjednik Demir zaljubljuje se u Zulejhu i ucjenjuje je da se uda za njega, inače će Jilmaz biti optužen na smrt za ono što je uradio u Istambulu. Zulejha pristaje na ovu ponudu kako bi Jilmazu spasila život, a Jilmaz će sve vrijeme misliti da ga je ona napustila zbog bogatog zemljoposjednika.

Serija "Zauvijek tvoja"

U finalu prve sezone Jilmaz napokon saznaje istinu o velikoj Zulejhinoj žrtvi kada pročita pismo koje je Demirova majka davno pokušala da uništi. Jilmaz zatim govori svom ocu kako je saznao sve u vezi Zulejhe u pismu koje mu je napisala - da su je prisilili na brak sa Demirom, mučili je, dok je ona patila za njim.

Serija "Zauvijek tvoja"

Sada kada zna šta je sve uradila Hunkar, Jilmaz odlazi ljutito kod nje i govori joj da će odgovarati za sva nedjela koja je učinila njemu i Zulejhi. Tada nastaje velika pometnja dok se Hunkar, Jilmaz i Fekeli bore oko pištolja u istoj sobi. Da li će neko nastradati? Hoće li Jilmaz dobiti nazad Zulejhu i dijete?

Serija "Zauvijek tvoja"

Ne propustite početak druge sezone serije “Zauvijek tvoja” večeras od 19.10h na TV Vijesti.