Baloteli: Volim i Milan i Inter, nisam znao da Nica ima fudbalski klub

"Odlazak u Juve bi bio jednostavan izbor i razmišljao sam o tome, ali birao sam srcem", kazao je napadač Breše

1825 pregleda0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Sportfair.it
29.04.2020. 18:36h

Mario Baloteli je nesporno majstor fudbala, ali i čovjek čiju karijeru obilježavaju kontroverze. Italijanski napadač je sada otkrio da nije imao pojma gdje ide kada mu je menadžer Mino Rajola 2016. godine rekao da je prihvatio ponudu Nice.

"Nisam tada imao puno ponuda ili ne onoliko na koliko sam bio navikao. Mino mi je rekao da idem u Nicu, a nisam ni znao da tamo postoji klub. Čim sam stigao, vidio sam da je to spektakularan grad. Nije mi bilo ni do čega nakon teške povrede, ali su svi u Nici prema meni bili sjajni. Bio je to lijep period, stigli su i neki odlični igrači, pa smo imali i ne tako lošu ekipu", kaže Baloteli.

Igrao je za Inter i Milan, mogao je i za Juventus.

"Adrijano Galijani me je htio u Milanu. Nakon Mančester sitija je trebalo da odem u Juventus, sve je bilo gotovo, ali se pojavio Galijani i postao sam "rosonero". Navijač sam Milana i slijedio sam srce. Tada je Milan bio sedmi ili osmi na tabeli, činilo se da je pametnije da odem u Juve", istakao je Baloteli i nastavio:

"Da budem iskren, volim i Inter. Juve bi bio jednostavan izbor i razmišljao sam o tome, ali birao sam srcem", kazao je napadač Breše.