Mihajlović traži da se Sporting izbaci iz Evrope

Sadašnji trener Bolonje je 18. juna 2018. potpisao trogodišnji ugovor, ali je otpušten samo devet dana kasnije, kada je došla nova uprava

2923 pregleda4 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: LaPresse, LaPresse
30.04.2020. 17:14h

Iako se pojavila informacija da mu je Sporting platio tri miliona eura za raskid ugovora, Siniša Mihajlović je pisao Uefi i tražio da se lisabonski klub izbaci iz Evrope zbog neplaćanja obaveza.

Sadašnji trener Bolonje je 18. juna 2018. potpisao trogodišnji ugovor, ali je otpušten samo devet dana kasnije, kada je došla nova uprava.

Žalio se Sudu za sportsku arbitražu, koji je u novembru proše godine obavezao “lavove” da mu isplate tri miliona eura do 1. maja.

Portugalska “A Bola” je pisala da je novac uplaćen, ali od toga nema ništa.

“Sporting Lisabon mi do danas nije isplatio novac koji mi duguje. Od početka godine, kada je klub prvi put priznao dug, nije urađeno ništa, osim što se pokušalo da se odloži plaćanje.

“Zbog toga sam odlučio da uključim Uefu. Tek tada je Sporting uplatio dio duga. Ovo ponašanje je neprihvatljivo i opet ću se obratiti Uuefi, kako bih dobio cijelu sumu. Ići ću do kraja, čak ako bi to i značilo isključivanje iz Uefinih takmičenja”, napisao je Mihajlović u saopštenju koje su dostavili njegovi advokati.